home

In de Spaanse cultuur is een van de grote gebeurtenissen in een meisje leven Quinceanera. Dit gebeurt wanneer ze vijftien jaar oud draait. De viering is in principe dezelfde betekenis als zoete zestien partijen in andere culturen. Het markeert het einde van de kindertijd en het commence van ontwikkeling naar vrouwelijkheid, hoewel meisjes sociaal vrouwen worden niet tot de leeftijd van 21 geacht ralph lauren for men ralph lauren cheap . Dit is een spannende gebeurtenis vol plezier en feest, met een extravagante jurk aan.

De viering, evenals de jurk is meestal zo uitgewerkt als de familie kunt veroorloven. Ondanks het luchtig gevoel is het een formele gebeurtenis, zo lang Quinceanera jurken zijn gemeenschappelijk. Natuurlijk, het is aan het speciale meisje om te kiezen van de lengte van haar jurk, maar voor een meer traditionele kijk een langere jurk moet worden gekozen.

Bij het kiezen van een jurk, moet de algehele appear vrouwelijke maar bescheiden. Aangezien de punt van een Quinceanera is om te laten zien van de overgang van kindertijd, Vermijd een jurken die lijken op iets een zeer jong meisje zou dragen. De jurk moet benadrukken dat het meisje is opgroeien zonder schijn te volwassen.

Quinceanera jurken waren traditioneel, ralph lauren shirts for women wit of andere lichte kleuren. In de Verenigde Staten wit wordt nog steeds gebruikt, maar in andere landen, wit is een gereserveerde Bruidjes kleur en als zodanig is niet vaak gezien op andere soorten evenementen. Pastel kleuren zijn populair voor Quinceanera jurken. Donkere kleuren zijn zelden gezien.

Quinceanera jurken hebben een traditionele vorm van pasvorm ook. polo ralph lauren on sale Ze zijn meestal vorm passen rond het bovenlichaam, boven de taille. Klik vervolgens onder de taille stromen ze van het lichaam. Het silhouet is iets als dat van een bal toga. Dit is een vaak gezien vorm, maar meisjes met specifieke lichaamstypes zijn vrij om te kiezen een silhouet dat beter voor hen werkt. Kortere meisjes in het bijzonder kunnen het gevoel overweldigd door de traditionele complete skirt.

De structuur van een Quinceanera jurk is een ander belangrijk ding om na te denken over, zoals met elke soort jurk. Dus de structuur genoeg stuk hebben moet te geven een volledige scala van beweging zal er een heleboel dansen en beweging op het evenement. mens polo ralph lauren Het moet ook iets dat niet te warm tegen de huid krijgen.

De laatste dingen te overwegen zijn de accessoires. en Quinceanera traditie is te presenteren het vieren meisje met een paar van hakken om te laten zien dat ze een vrouw wordt. Voor meisjes die niet worden gebruikt om het dragen van hakken, is kortere beter. Tiaras zijn een andere populaire accessoire voor dit soort viering.


best panerai replica swiss
imitation audemars piguet replica
mens ralph lauren shirts
open back prom dresses
ralph lauren outlet sale
the best replica montblanc watches